СБУ викрила клірика УПЦ (МП), який виправдовував російську збройну агресію


Мережа закладів позашкільної освіти поступово скорочується

В Україні поступово скорочується мережа закладів позашкільної освіти. Про це свідчать результати моніторингового дослідження Державної служби якості освіти


Пліч-о-пліч: Черкащина допоможе відбудувати херсонську Іванівку

Понад 200 будинків потребують відновлення в Іванівці на Херсонщині. Це – одне із трьох сіл, шефство над якими взяла Черкаська область у межах національного проекту “Пліч-о-пліч”.


Прокуратура стала на заваді порушенням інтересів держави, які стосуються земель водного фонду

Прокуратура, захищаючи інтереси держави, вживає заходів представницького характеру для належного використання земель водного фонду територіальними громадами.


«Псевдобанкіри» ошукали 41-річного чоловіка майже на 70 тисяч гривень

До поліції звернувся 41-річний житель смт Драбів та повідомив, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий, представився працівником банку


Судитимуть черкащанку, яка ошукала літню жінку

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевої жительки, яка вчинила крадіжку коштів, незаконно втрутившись в роботу інформаційних систем (ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 361 КК України).


Сміляни передали захисникам ще один позашляховик

Разом з начальником Черкаської РВА Валерією Бандурко, міський голова Сміли, Сергій Ананко, передав черговий транспортний засіб бійцям 156-ого окремого батальйону.


Прокуратура вимагає повернути землі історико-культурного призначення, вартістю 148 млн грн

На жаль, непоодинокими є випадки, коли особливо цінні земельні ділянки, через розташування на них об’єктів історико-культурного призначення, потрапляють до складу земель


У поліції нагадують про Європротокол

Європротокол спрощує процедуру оформлення дорожньо-транспортної пригоди без травмованих. Про це нагадують у поліції Черкаської області. Європротоколом можна скористатися за таких умов:


Підозрілий сувій у річці (Відео)