Загорання у лісі виявили з допомогою відеонагляду


Сміла – лідер по кількості дощу в Україні


До реального позбавлення волі засуджено наркозлочинця на Черкащині

Апеляційний суд ухвалив вирок, яким чоловіка засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечного наркотичного засобу.


Шість випускників смілянських шкіл отримали 200 балів НМТ

За результатами Національного мультипредметного тестування 6 учнів закладів загальної середньої освіти міста продемонстрували високий рівень знань та отримали 200 балів з математики, української та англійської мови.


Сапери Черкащини отримали нове технічне обладнання

3 липня Головне управління ДСНС відвідали представники організації Rotary Frankfurt für die Ukraine / Ротарі Франкфурт для України, які передали рятувальникам гуманітарну допомогу – міні екскаватор Bobcat E-19.


Юні сміляни дізнаються більше про українську культуру

Які дива нашої української культури, надбані численними поколіннями, зберігає рідний край? На це питання знає відповідь чудовий краєзнавець Сергій Тимофієв , який радо зустрів учнів 4-Б класу


Смілянська прокуратура звернулася до суду, щоб конфіскувати землі у росіянки та білоруса

Смілянська окружна прокуратура звернулася до суду з позовами до громадянки російської федерації та громадянина республіки білорусь з метою конфіскувати на користь держави


Проєкт Смілянської міської ради серед переможців всеукраїнського конкурсу місцевих ініціатив

Проєкт Смілянської міської ради «Забезпечення якісним водопостачанням промислової зони міста Сміла» став одним із переможців у межах всеукраїнського конкурсу місцевих ініціатив.


СМІЛА – ЛІДЕР ЗА КІЛЬКОСТЮ ДОЩУ В УКРАЇНІ

Минулої доби через наш регіон в пройшов хвильовий атмосферний фронт. Інтенсивними грозовими ЗЛИВАМИ, місцями з шквалистим посиленням вітру він відмітився лише на ПІВДЕННОМУ СХОДІ ЧЕРКАЩИНИ


Судитимуть інструктора-водія одного із черкаських закладів вищої освіти

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно співробітника одного із закладів вищої освіти м. Черкаси за одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.