Видано перший пільговий кредит під 3% за програмою доступної іпотеки єОселя

Його отримала поліцейська з Чернігова, заявка якої була обрана «Ощадбанком». Наразі у зв’язку з технічними доопрацюванням програма єОселя функціонує в тестовому режимі


Відтепер витяги документації про оцінку землі можна сформувати автоматично

Держгеокадастр запровадив новий функціонал для автоматичного формування витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку (НГО) земель населених пунктів.


Смілянські лісівники виготовляють та відправляють військовим “буржуйки”

Головне завдання лісівників – охорона, збереження та відновлення українських лісів. Однак іноді бувають часи, коли зусиль треба докладати більше, навіть за межами лісового господарства.


Працівники служби судової охорони стали учасниками психологічного тренінгу

Вміння розуміти одне одного без слів, довіряти в критичній ситуації та «слухати» і «чути» колег, а також багато чого іншого, вдосконалювали працівники управління Служби судової охорони


За добу двічі горіли житлові будинки

За добу на Звенигородщині рятувальники ліквідували дві пожежі житлових будинків, причиною яких стало коротке замикання електромережі.


Жителів Черкащини закликають реагувати на сигнали сповіщення

У поліції Черкаської області наголошують на важливості пам’ятати про власну безпеку. Тож, коли чуєте сигнал повітряної тривоги негайно йдіть в укриття.


Натепер у нашій області знайшли прихисток майже 103 тисячі переселенців

В області зустріли евакуаційний потяг із Донеччини. Прибулі – переважно похилого віку. Про те, як облаштували вже їхнє життя на Черкащині, розповів начальник ОВА Ігор Табурець.


Майже половина шкіл перейшла на електронні журнали

Електронні журнали і електронні щоденники використовують у роботі 46% українських шкіл. Про це йдеться у результатах моніторингу роботи закладів освіти на початку навчального року


Правоохоронці затримали чоловіка, який зберігав вдома наркотичні засоби

До працівників управління карного розшуку надійшла інформація, про те, що у місцевого мешканця за місцем проживання можуть зберігатись наркотичні засоби.


Рятувальники отримали чергову допомогу від ротарійців Черкащини

Переносні прилади для ініціювання електродетонаторів при проведенні піротехнічних робіт, а також цифровий переносний пристрій для вимірювання електричного опору