Новий проєкт підтримає родини з дітьми


Питання освіти та ремонту доріг розглянули на щотижневій нараді у Черкаській РВА

Питання освіти та ремонту доріг обговорили за щотижневій нараді у Черкаській РВА. Як повідомила очільниця Черкаського району Валерія Бандурко, цього тижня на Черкащині навчання відбуватиметься онлайн


У Смілі нині офіційно зареєстровано близько 7 тисяч переселенців

У Черкаському районі продовжують надавати благодійну допомогу громадам відповідно до потреби, громадським організаціям для військових та внутрішньо переміщених осіб.


Послуга для ВПО в Дія успішно пройшла технічне оновлення і вже доступна для громадян

Мінсоцполітики разом з Мінцифрою успішно провели технічне оновлення послуги для внутрішньо переміщених осіб в Дії. Послуга знову доступна в застосунку для нових користувачів.


Сміляни вибороли призові місця на спортивних змаганнях серед держслужбовців

Працівники виконавчого комітету Смілянської міської ради у складі збірної команди «Черкаський район» взяли участь у Спартакіаді серед збірних команд державних службовців


Рятувальники витягнули чоловіка, якого засипало піском

До Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що в місті Чигирин, на території приватного домоволодіння під час проведення земляних робіт, стався зсув ґрунту.


За тиждень від коронавірусу померли 9 черкащан

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує проводити щотижневий моніторинг за захворюваністю на COVID-19.


Анастасія Ковальчук – у чвертьфіналі чемпіонату Європи з боксу

16 жовтня на чемпіонаті Європи з боксу серед жінок визначилися учасниці чвертьфіналу. Одній з двох українок, які на чемпіонаті представляють Черкащину, вдалося пробитися до наступної стадії


Понад 5 тисяч черкащан підхопили за тиждень вірусні інфекції

В області з початку епідсезону за минулий тиждень на грип та ГРВІ захворіли 5 038 осіб.


За програмою єРобота уже видано більше тисячі грантів

Уряд продовжить реалізацію програм для підтримки бізнесу, зокрема виплати за наймання переселенців і надання безповоротних грантів єРобота.