Дорожній пилосос вже прибирає Смілу


Найцікавіше про вулиці Сміли у новій книзі


На Черкащині зафіксували нові випадки отруєння грибами

З початку року в області зареєстровано 7 випадків отруєнь дикорослими грибами з 11 потерпілими, з них 6 дітей.


Черкаські піротехніки вилучили понад 340 вибухонебезпечних предметів

Впродовж доби, 17 жовтня, працівники піротехнічного розрахунку частини піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення провели обстеження території


Черкаський водний патруль продовжує виявляти незаконний вилов риби

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


У селі загорілося сміттєзвалище

17 жовтня близько 12:00 в адміністративних межах села Аврамівка Монастирищенської громади, виникла пожежа сміття на полігоні твердих побутових відходів.


Запрацював новий Інтернет-магазин для продажу дров. У чому його особливість

Через інтернет-магазин можна напряму з’єднатися із лісгоспом, який реалізує продукцію. Про це нагадують у Державному агентстві лісових ресурсів України.


За напад на працівників «Черкасиобленерго» чоловік постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 42-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії під час відключення його помешкання від електроенергії за борги.


МОН готується до вступної кампанії за результатами мультитесту

Міністерство освіти і науки готує два варіанти проведення вступної кампанії та конкурсного відбору вступників – за результатами традиційного ЗНО або оновленого варіанту національного мультипредметного тесту.


Наркоторговця посадили під варту

За процесуального керівництва Смілянської прокуратури повідомлено про підозру канівчанину за фактом незаконного придбання, зберігання, а також збуту наркотиків.