Над Канівщиною збили безпілотники та ракету

10 жовтня увечері над Канівщиною силами ППО збито два безпілотники. Подробиці з’ясовують. Попередньо люди не постраждали.


Патрульні виявили нетверезих водіїв, які порушили комендантську годину

Вихідними вночі, патрулюючи на вулиці В’ячеслава Чорновола у Черкасах, патрульні зупинили автомобіль BMW 323.


Ситуація зі світлом та водою у Смілі

Через масовані атаки ворога в Україні пошкоджена інфраструктура, пов’язана із подачею енергозабезпечення. Наслідки цього відчули і у Смілі.


Лісівники Черкащини відправили гуманітарний вантаж запорізьким колегам

Лісівники Черкащини активно допомагають військовим та цивільним, які опинились у скрутному становищі через військові дії.


Черкащанин став призером чемпіонату України

Чемпіонат України з дуатлону серед дорослих та молоді відбувся цими вихідними у Житомир.


Засідання комісії з питань захисту прав дітей

У малій залі Будинку рад відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням заступника міського голови Тетяни Карло.


«10:0»: сміляни розгромили суперників у ІІ турі чемпіонату із футболу

Сміляни успішно завершили другий тур відкритого чемпіонату міста Черкаси із футболу. Він розпочався 24 вересня серед юнаків 2005-2006 та 2007-2008 р.н.


Смілянські борці здобули 11 нагород на чемпіонаті із грепплінгу

9 жовтня закінчився відкритий чемпіонат Черкаської області з грепплінгу. На свято спорту з’їхалися помірятися силою понад 200 спортсменів з усіх куточків області.


Вночі у селі загорівся будинок. Господиня загинула

10 жовтня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що близько першої години ночі у селі Христинівка на веранді житлового будинку виникла пожежа.


Україна хоче синхронізувати освітні програми з ЄС

Україна планує синхронізувати свій освітній простір з країнами Європейського Союзу. Про це йшлося під час зустрічі міністра освіти і науки Сергія Шкарлета з делегацією міністрів