Сучасна бібліотека: час нових підходів (Відео)


Дитяча школа мистецтв вітає з Днем музики (Відео)


Черкащанин переміг на Кубку світового виклику зі спортивної гімнастики

Черкащанин Ілля Ковтун став переможцем Кубку світового виклику зі спортивної гімнастики (FIG), що проходить в угорському місті Сомбатхей.


Через нетверезого водія сталася ДТП

Днями патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Гагаріна у Черкасах за участі автомобілів Toyota 4Runner та Kia Sportage.


У Смілі знову працює кабінет вакцинації

У Смілі відновили проведення вакцинації. Отримати вакцину проти коронавірусу можна у КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” за адресою: вул. Тараса Шевченка, 1, кабінет №13.


Черкащина – серед лідерів в Україні із самозабезпечення продовольством

Громади Черкащини дбають про власну продовольчу безпеку. Наша область – у лідерах за кількістю затверджених програм самозабезпечення продовольством. Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Смілянин виборов дві медалі на Балканському чемпіонаті з легкої атлетики

У Греції завершився 31-й Балканський чемпіонат з легкої атлетики на відкритому повітрі. Змагання відбулися у місті Салоніка. Приємно відзначити, що серед учасників, які цьогоріч змагалися за перемогу, був смілянин Михайло Лагунов. Чоловік, знаний своїми здобутками, ветеран спорту. Завжди гідно представляє Смілу на змаганнях. Нині Михайло Лагунов також серед призерів, здобувши дві медалі. Михайло Георгійович виборов […]