Суд змусив рибалку-порушника сплатити штраф, завдані збитки, а його вилов передали на потреби ЗСУ

Суд визнав винним 35-річного жителя м. Золотоноша, який займався незаконним рибним промислом, що завдало істотної шкоди (ч. 1 ст. 249 КК України).


На Черкащині фіксують невпинне зростання нових випадків коронавірусу

Як повідомили в обласній військовій адміністрації, рівень захворюваності на ковід серед населення зростає щотижня.


За зберігання та збут амфетаміну чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 35-річного місцевого жителя за незаконне придбання, зберігання психотропної речовини у великих розмірах та її незаконний збут.


Cмілянщина попрощалася із 21-річним Героєм Євгенієм Козловським


Смілянам нагадують, як вберегтися від ботулізму

Ботулізм – тяжка харчова токсикоінфекція, що вражає центральну нервову систему і приводить, за відсутності своєчасного лікування, до паралічу.


На Черкащині судитимуть депутата, який намагався заволодіти грошами сільгосппідприємств

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно депутата Городищенської міської ради, який намагався заволодіти коштами сільськогосподарських підприємств.


Черговий номер газети “СМІЛА” у продажу з 12 жовтня

Шановні земляки! Черговий номер газети “СМІЛА” у продажу з 12 жовтня: пропозиції по перейменуванню вулиць Сміли, новини Сміли і Смілянщини, Черкаського краю, приватні оголошення та реклама. Ми завжди поряд: підтримуймо, передплачуймо своїх! Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01.


Черкащан закликають не фільмувати і не надсилати фото та відео “прильотів” і роботи ППО

Жителів Черкащини закликають не відправляти фото та відео прильотів, роботу сил ППО, розміщення та переміщення військ, жодним телеграм-каналам! ЖОДНИМ!


Прокуратура продовжує виявляти недобросовісних орендарів землі на Черкащині

Використання земель державної та комунальної власності в Україні є платним. Дотримання вказаного припису закону набуває особливого значення для держави в умовах воєнного стану.


Вчора на Черкащиною збили два дрони-камікадзе

Росія продовжує тероризувати Україну з повітря. Як повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, вчора увечері і над нашою областю силами ППО загалом збито два дрони-камікадзе.