У дитячій бібліотеці юним читачам влаштували піжамну вечірку

У рамках проєкту ВільноХаб, що реалізується за програмою “Мріємо та діємо”, у дитячій міській книгозбірні влаштували піжамну вечірку


У Смілі правоохоронці викрили Інтернет-шахраїв

Працівники кіберполіції Черкаської області ліквідували шахрайську схему привласнення 580 тисяч гривень громадян за допомогою фішингу. Фігурантам повідомили про підозру.


У Смілі планують перейменувати понад 90 вулиць. Які назви пропонують та чому це важливо

Наша держава, всі ми переживаємо нині історичний момент. Наша нація загартовується в боротьбі, повномасштабній війні, спровокованої росією.


Як смілянам отримати іпотеку за програмою “єОселя”?

В Україні стартувала програма доступного кредитування на житло “єОселя”. Участь у програмі беруть 5 банків України.


У Смілі нині зареєструвалися майже 7 тисяч переселенців

Зростає кількість внутрішньо переміщених осіб у районі. Про це зазначили на нараді у Черкаській РВА. Нині у Черкаському районі проживає 60072 офіційно зареєстрованих ВПО.


Ще шестеро людей отруїлися грибами на Черкащині

Шість випадків отруєння дикорослими грибами зафіксовано в Черкаській області за 4 жовтня. Всіх пацієнтів медики екстренки госпіталізували до лікувальних закладів.


Патрульні зупинили чоловіка, який їхав зустрічною смугою

Патрулюючи містом інспектори зупинили авто Renault Safrane за порушення ПДР. Керманич автомобіля Renault здійснив рух на заборонений дорожній знак та рухався зустрічною смугою.


На Черкащині тривають жнива

Аграрії Черкащини продовжують жнивувати. Правда, погода поки не на їхньому боці. Затяжні дощі сповільнили роботи і шкодять урожаю.


Поліція та небайдужі громадяни відшукали хлопчика, який загубився у лісі

Повідомлення про зникнення 10-річної дитини надійшло до поліції 3 жовтня о 13:55 годині. Батько розповів, що разом із синами пішов до лісу збирати гриби.


У Черкаській РВА обговорили зміни у виплаті субсидій та пільг, а також медичну реформу

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко поспілкувалася з керівниками галузей щодо подальших планів спільної діяльності за напрямками.