Концерт-вітання до Дня визволення Сміли


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 28 січня


П’яні батьки і голодні діти: поліцейські виїхали на виклик про крадіжку, а виявили нетверезу компанію

Днями поліцейські отримали повідомлення про крадіжку грошей у будинку в селі Ризине, що на Звенигородщині. Коли поліцейські прибули за адресою, побачене їх шокувало.


Черкаські спортсмени отримали нові звання

Начальник управління у справах, сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Іван Солодкий вручив посвідчення «Майстра спорту України» та «Кандидат у майстри спорту» черкаським спортсменам.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 28 січня


У Черкасах рятувальники ліквідували наслідки ДТП

27 січня близько 17:40 по проспекту Хіміків у Черкасах сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 3-х легкових автомобілів Opel Astra, ВАЗ та BMW.


У чому різниця між бустерною і додатковою дозою

Бустерна доза вводиться після повного курсу щеплення через 6-9 місяців для посилення вже наявного імунітету. Додаткова доза призначена тільки для людей з ослабленим через важкі хвороби імунітетом.


Рятувальники, поліція та екологи провели інформаційні рейди серед любителів зимового рибальства

28 січня співробітники Головного управління ДСНС України у Черкаській області разом з інспекторами роти з обслуговування водних об’єктів та екологічною інспекцією


Чоловіку, який постійно знущався над батьками, оголосили підозру у домашньому насильстві

У Черкасах 48-річний чоловік, який систематично вичиняв домашнє насильство відносно своїх батьків постане перед судом.


Відсьогодні Черкащина знову у «помаранчевій» зоні

Відсьогодні Черкащина, як і ще 14 областей, перебуває в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки. У нашій області перевищено коефіцієнт виявлення випадків інфікування, повідомила заступниця начальника управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Тетяна Бондар. Більше 800 жителів Черкащини захворіли на COVID-19 за останню добу. З лабораторно підтвердженим вірусом COVID–19 в області лікуються 5 940 черкащан. На стаціонарному лікуванні […]