У Смілі дев’ятикласник повідомив про “замінування” шкіл, бо хотів на дистанційку

Неповнолітній жартома замінував чотири школи в різних містах, бо хотів як у Черкасах перейти на дистанційне навчання. Зараз правоохоронці роз’яснюють хлопцю та його батькам, які є наслідки за подібні жарти.


«Не дока і не піца, а смілянська паляниця»

Газеті «Сміла» – 25! Із архіву: №3(88) 20 січня 1999 р. Ще зовсім недавно у Смілі панувало засилля черкаського хліба та випічки, виготовленої приватним способом. Але засади, на яких грунтується діяльність смілянського хлібокомбінату – стабільність, якість і асортимент, вивели підприємство в число найкращих в області. На сьогодні смілянські пекарі виготовляють і постачають на продаж понад […]


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 19 січня


Службова недбалість, ціною майже в 2 мільйона гривень

Повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду за фактом вчинення службової недбалості, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).


Термін дії “зелених” COVID-сертифікатів про вакцинацію скоротили до 270 днів

Термін чинності “зелених” COVID-сертифікатів в Дії, що підтверджують вакцинацію від коронавірусної хвороби, скорочено з 365 до 270 днів. Відповідні зміни були внесені до постанови КМУ №677 від 29 червня 2021 р.


6-річна дівчинка блукала містом, поки нетвереза мати спала

Дитина не могла потрапити додому, бо мама не відчинила двері. Жінка спала й не чула, як стукали у двері. Дівчинку поліцейські відвезли до спеціалізованого закладу.


Українці від 60 років зможуть купити ліки на 1000 гривень від держави

Сьогодні уряд ухвалив відповідні зміни до постанови щодо єПідтримки. Розрахуватися карткою єПідтримка в аптеці можна буде з 24 січня та лише тим, хто вже досяг 60 років


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 19 січня


У Смілі відзначили переможців та учасників фотоконкурсу «Бібліотека і я!»

Сьогодні у центральній бібліотеці для дітей відбулася церемонія нагородження переможців та учасників фотоконкурсу «Бібліотека і я!». У конкурсі взяли участь користувачі дитячої книгозбірні


На перехресті вулиць не розминулися два автомобілі. Один із них влетів в електроопору

19 січня на розі вулиць Надпільна та Новопричистенська у Черкасах, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 2-х легкових автомобілів, Mazda та ВАЗ.