Сторінка поезії: вірші Євгенія Юхниці

Потопило у снігах ковзких – дахи. В Україні – біломрійна ніжна повінь. В ній, десь  гли́боко, життя, страхи́ й шляхи – У м’якому, хоч й скрипучому, полоні.


Смілянська прокуратура звернулася до суду, щоб повернути ліс у власність держави

Смілянська прокуратура встановила факт безпідставної передачі земель лісогосподарського призначення (в тому числі заповідного фонду) в оренду з порушенням земельного законодавства.


Студентські е-квитки в «Дії» прирівняли до паперових

Відтепер електронний студентський квиток у застосунку «Дія» прийматиметься на рівні з паперовим. Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет, інформує osvita.ua.


Мисливці за наркотиками: DrugHunters офіційний чат-бот від патрульної поліції у Telegram

Поліцейські Черкаської області нагадують про спільну боротьбу із розповсюдженням наркотиків.  У цьому громаді та правоохоронцям допомагає DrugHunters (Мисливці за наркотиками)


Податковий борг жителів Черкащини скоротився на 168 млн грн

За повідомленням начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка, протягом січня-листопада 2021 року в цілому по Черкаській області податковий борг до зведеного бюджету скоротився на 168,3 млн грн


На Черкащині рятувальники ліквідували 3 пожежі житлових будинків

1 січня близько 17:42 у селищі Чорнобай Золотоніського району виникла пожежа у приватному житловому будинку, що розповсюдилась на площу 30 квадратних метрів.


На лаві підсудних – водій маршрутного таксі, з вини якого в ДТП постраждала дитина

Прокурори Черкаської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 67-річного жителя Черкас за порушення правил безпеки дорожнього руху, внаслідок чого малолітня дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження


Смілянські рятувальники деблокували водія, який загинув в ДТП

Біля села Миколаївка Черкаського району, зіткнулися два автомобілі, “ЗАЗ Славута” та “ВАЗ”.


З 1 січня змінилися ціни на оформлення паспорта

Із 1 січня 2022 року Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» через підвищення цін на сировину та матеріали змінює вартість бланків окремих біометричних документів.


За опір працівнику поліції черкащанину загрожує до двох років позбавлення волі

Чоловік приїхав провідати сина в Теплому домі та почав хуліганити. Працівники дитячого будинку викликали поліцію. Під час затримання правопорушник вдарив поліцейського. Слідчі відкрили кримінальне провадження.