Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 6 січня


Різдвяне свято у центрі Сміли


Ґвалтівник проведе за ґратами шість з половиною років

За публічного обвинувачення Черкаської прокуратури Кам’янський суд визнав винним раніше судимого місцевого жителя у незаконному позбавленні волі й зґвалтуванні жінки (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 152 КК України) та зксудив його до 6 років 6 місяців. позбавлення волі. За даними слідства, в червні 2021 року 26-річний зловмисник, силоміць затягнув потерпілу до свого автомобіля, […]


З черкаського Мосту кохання впала жінка

Із Мосту кохання впала жінка. Інцидент стався в Черкасах у парку “Сосновий бір”, інформує Zmi.ck.ua. Інформацію коментарі виданню повідомила в коментарі речниця ГУНП у Черкаській області Зоя Вовк.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 6 січня


Лісівники Черкащини впіймали у грудні 25 ялинкових браконьєрів

Протягом грудня на Черкащині тривала операція «Ялинка» для запобігання проявам незаконних рубок у хвойних насадженнях.


Смілянська прокуратура звернулася до суду, щоб землю повернули громаді

Смілянська прокуратура встановлено факт незаконного користування фізичною особою земель сільськогосподарського призначення.


За тиждень вірусні інфекції підхопили майже 5 тисяч черкащан

За тиждень у Черкаській області на грип та ГРВІ захворіли 4 818 осіб. Показник загальної захворюваності на 10,7% нижче епідемічного порогу по області.


З початком року у смілянських дитсадках готуватимуть для дітей по-новому

Корисне, поживне, збалансоване, смачне – саме таке харчування отримують вихованці дитячих садочків Сміли. З початком нового року харчування малюків стане іще сучаснішим та різноманітнішим


Справу щодо чоловіка, який вбив свого знайомого, передали до суду

У жовтні 2021 року мешканець Черкас посварився із знайомим. Раптовий конфлікт із словесної сварки переріс у бійку. Нападник вдарив потерпілого кілька ударів ножем. Від поранень той помер на місці.