Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 26 січня


В Україні встановлять відповідальність за продаж дипломів

Верховна Рада прийняла за основу проект закону щодо встановлення відповідальності за передачу академічних творів із порушенням принципів академічної доброчесності.


У Смілі затримали жінку, яка продавала метадон (Відео)

Жінка в Смілі збувала метадон. Її викрили оперативники. Наразі триває досудове розслідування. Поліцейські Сміли задокументували факт продажу наркотичних засобів 39-річною місцевою жителькою.


Газеті “СМІЛА” – 25! Гортаючи сторінки архіву.

2002 рік, двадцять років тому, 14-20 лютого: яке молоко купували сміляни, скільки корів було і місті і районі і, уявіть, ще працював наш Смілянський молочноконсервний комбінат! Хто ще пам’ятає смак нашого згущеного молока?


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 26 січня


Вакциновані бустерною дозою отримають 500 грн

Усі українці, вакциновані бустерною дозою від коронавірусної хвороби і мають завантажений в Дії COVID-сертифікат, зможуть отримати додатково 500 грн у рамках програми єПідтримка.


Правоохоронці затримали черкащанина, який прогрожував українській співачці розправою

Менш як за добу поліцейські встановили особу порушника. Ним виявився уродженець Черкащини, який тривалий час переслідував і висловлював погрози фізичної розправи потерпілій, та затримали його.


Біля «Гуляй-поля» у Смілі спалахнула автівка (Відео)

25 січня близько 20:50 у Смілі під час руху виникла пожежа автомобіля Шевроле Авео. Пожежу локалізували о 21:10, а о 21:15 ліквідували вогнеборці 12-ї пожежно-рятувальної частини.


Стало відомо, якою буде погода у нашому краї до кінця січня

ПРОГНОЗ ПОГОДИ на 26-31 січня. За інформацією метеостанції Сміла, сьогодні та завтра, 27 січня, у нашому краї буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень сніг.


МОЗ України зареєструвало препарат для екстреного застосування при лікування COVID-19

Міністерство охорони здоров’я зареєструвало для екстреного застосування препарат для лікування COVID-19 «Молнупіравір».