Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 18 січня


10 років за ґратами проведе винуватець смертельної ДТП, в якій постраждали діти

Колегія суддів кримінальної палати Черкаського апеляційного суду залишено без змін вирок Маньківського районного суду, яким жителя міста Кропивницький визнано винним у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди


У Смілі готуються до відзначення Водохрещі

Святкові заходи на Водохреща відбудуться у Смілі на центральному пляжі на річці Тясмин. 19 січня о 12 годині розпочнеться освячення води.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 18 січня


На Черкащині викрили чоловіка, який збирав інформацію про військову частину для держави-агресора

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Уманщини за державної зради на користь держави-агресора (ч. 1 ст. 111 КК України).


Юних смілян запросили на годину духовності: “Різдво – стук серця українського народу”

З Різдва й до Водохреща продовжуються чарівні зимові святки. На годину духовності до дитячої книгозбірні завітали учні 3-В та 3-Г класів ліцею «Лідер» (класні керівники Світлана Корсакевич та Алла Красілюк).


Чоловіка, який ухилявся від сплати аліментів, засудили до 1 року обмеження волі

За принципової позиції прокурорів Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської прокуратури, засуджено до реальної міри покарання чоловіка за злісне ухилення від сплати аліментів.


За рік податковий борг по Черкаській області скоротився на 12%

Протягом 2021 року в цілому по Черкаській області податковий борг до зведеного бюджету скоротився на 169,7 млн грн, або на 12,3%.


Посеред зими на Черкащині продовжують виникати пожежі очерету

17 січня близько 15:05 на номер Служби «101» надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що у селищі Катеринопіль по вулиці Вячеслава Чорновола палає очерет.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 18 січня