Різдвяні переспіви і вертеп у Смілі


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 10 січня


Черкащан запрошують визначити свій рівень цифрової компетентності

Відповісти на 90 запитань із цифрової грамотності? Легко! Міністерство цифрової трансформації популяризує ініціативу з навчання цифрових компетентностей. 


Жителів нашої області запрошують стати патронатними вихователями для дітей

Віднедавна, служба зайнятості долучилась до пошуку кандидатів у патронатні вихователі. Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 10 січня


Батько та син травмувалися, в’їхавши в електроопору і паркан кладовища

ДТП сталася 9 січня на вулиці Одеська у Черкасах. Водій автомобіля Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням, допустив зіткнення з електроопорою та в’їхав у бетонний паркан кладовища.


Торік на Черкащині відчужено понад 5 тисяч гектарів землі

За півроку від запровадження ринку землі в липні до початку січня 2022 року, у Черкаській області за цивільно-правовими угодами (дарування, купівля-продаж, міна) відчужено 2 596 земельних ділянок


П’яний водій виїхав на смугу зустрічного руху і спричинив ДТП

Вихідними патрульні отримали виклик про те, що на автодорозі М-05 Київ — Одеса сталася ДТП за участі автомобілів Volkswagen та Seat.


Черкащина залишається серед лідерів за рівнем вакцинації освітян

Майже 91% працівників сфери освіти отримали дві дози вакцини проти COVID-19, ще 5,3% очікують на друге щеплення. Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 10 січня