Призначили стипендії творчо обдарованим дітям


Виділили матеріальну допомогу смілянам


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 27 січня


Завдяки правоохоронцям 19 людей залишилися живими

За 2021 рік у Черкаській області, в результаті оперативного реагування на виклики, по гарячих слідах патрульні затримали підозрюваних осіб під час 561 події.


Двоє іноземців, яких виявили на Черкащині, змушені покинути Україну

У Корсунь-Шевченківському міграційники виявили 25-річного громадянина Республіки Узбекистан, який після закінчення строку дії посвідки на тимчасове проживання, у семиденний термін не залишив територію України.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 27 січня


В області стало траплятися більше ДТП, але поменшало травмованих та загиблих

За 2021 рік на території Черкаської області поліцейські зафіксували 4330 дорожньо-транспортних пригод. У 646 із них були потерпілі. В результаті ДТП 761 осіб було травмовано та 112 осіб загинули.


Смілянські колегіанти відзначили Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року.


За рік порушників правил дорожнього руху оштрафували майже на 16 мільйонів гривень

В Управлінні патрульної поліції в Черкаській області, керівник управління Олександр Кокоба, провів пресконференцію щодо підбиття підсумків роботи за 2021 рік.


Суд повернув територіальним громадам землі водного фонду, вартістю майже 3 млн грн

Черкаським судом задоволено 2 позови прокурорів про визнання незаконними та скасування розпоряджень щодо передачі в приватну власність  земельних ділянок в районі Будище-Свидівської захисної дамби