Денис Буштрук про роботу відділу поліції № 2 Черкаського райуправління поліції (Відео)


Понад сотню питань розглянули на засіданні сесії міської ради

24 березня під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулася одинадцята сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 26 депутатів. На порядок денний сесії було винесено 102 питання.


Ледь не згоріли: поліцейські склали на жінку протокол за те, що покинула дітей

В Умані двоє дітей ледь не згоріли живцем. Спалахнула квартира, де окрім малолітніх, вдома нікого не було. За невиконання обов’язків щодо виховання дітей


В одного із чоловіків, які провокували конфлікти, поліцейські виявили, ймовірно, наркотики

Сьогодні патрульні отримали виклик про те, що в одному з будинків на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах невідомі особи конфліктують з мешканцями будинку.


Юних смілян завдяки урокам вчать бути добрими

Сьогодні у 5-Б класі школи №3-колегіум для дітей провели «Урок доброти». Школярі обговорювали казки, притчі та легенди про добро і зло.


Замість парковки у Смілі планують збудувати житловий будинок

24 березня під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулася одинадцята сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 26 депутатів.


Лісівники привітали з ювілеєм Василя Голубця, родом із Балаклеї, який півжиття присвятив лісовій справі

Днями черкаські лісівники привітали з 80-річчям почесного пенсіонера Черкаського держлісгоспу Василя Захаровича Голубця.


Смілянам роз’яснюють, чи можна отримати за бажанням паспорт у формі “книжечки”

Змінили прізвище чи ім’я, втратили паспорт або він став непридатним? У таких випадках доведеться змінювати паспорт. Що робити, якщо ви не хочете отримувати ID-картку?


Патрульні поліцейські виявили вночі на вулиці покинуте авто

Сьогодні уночі, патрулюючи вулицю Гагаріна у Черкасах, інспектори виявили покинутий автомобіль ВАЗ 2110 та дві пошкоджені електроопори. Водій з місця події зник, залишивши авто.


У бізнесі ми завдячуємо жінкам

На сьогоднішній день в структурі економіки України, зокрема нашого міста Сміли, вагому роль відіграє підприємництво, завдяки якому збільшуються обсяги виробництва та надання різноманітних послуг, покращується їх якість та відповідно і рівень життя. Багато чому у бізнесі ми завдячуємо жінкам, частка яких, серед підприємців нашого регіону, становить 43%.