Педагоги Смілянського центру представили на виставці свої напрацювання

У Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів провели виставку педагогічних технологій. У виставці взяли участь 29 педагогічних працівників закладу.


Головою Черкаської РДА стала Валерія Бандурко

Президент України Володимир Зеленський призначив очільника Черкаської районної державної адміністрації Черкаської області.


Підприємства Черкащини заборгували своїм працівникам майже 30 мільйонів гривень

На 1 лютого сума заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах Черкащини загалом становила 29,9 млн.грн.


Поліцейський офіцер громади викрив чоловіка, який влаштував у себе наркопритон

До поліцейського офіцера громади Михайлівської ОТГ надійшла інформація про те, що 38-річний житель села Бойківщина незаконно вживає наркотичні речовини.


За службову недбалість судитимуть експосадовця Черкаської ОДА

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури слідчі обласного Управління СБУ закінчили досудове розслідування стосовно колишнього керівника одного з структурних підрозділів Черкаської обласної адміністрації


Жителі нашої області отримали понад 3 мільярда гривень соціальної допомоги

Соціальна підтримка громадян, зокрема осіб з інвалідністю, ветеранів, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та інших категорій, охоплення їх якісними й доступними соціальними послугами.


У багатоповерхівці сталася пожежа. Причини – з’ясовують

7 березня о 09:47 до центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 6 поверсі 9-ти поверхового житлового будинку