Питання торгівлі та взаємовідносин у родині: перший заступник міського голови провів прийом громадян

23 березня особистий прийом громадян провів перший заступник міського голови Олександр Лисенко. На прийомі розглянули звернення шодо надання дозволу на проведення сезонної торгівлі


Черкаські правоохоронці видворили за межі України громадянина Молдови

Поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками управління Державної міграційної служби забезпечили виконання рішення Уманського суду


Присяжного місцевого суду притягнули до адміністративної відповідальності

Прокуратура довела вину присяжного одного із місцевих судів області у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.


На комісії розглянули питання щодо поповнення статутного капіталу СКП “ВодГео” та оренди майна

У малій залі Будинку рад під головуванням Максима Глущенка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства.


Найчастіше без роботи на Черкащині залишаються люди, віком від 45 років

Станом на 1 березня послуги обласної служби зайнятості отримували 44,7 тис. громадян, з них 24,9 тис. осіб мали статус безробітного.


Суд став на бік смілян у справі щодо незаконних боргів

Громада міста не повинна сплачувати НАК “Нафтогаз України” 14 млн. грн за борги ТОВ “СмілаЕнергоінвест”. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив міський голова Сергій Ананко. «Ще одну справу щойно розглянув Верховний Суд України на користь Сміли. Дякуємо за кропітку роботу та гідний захист інтересів громади міста начальнику юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Оксані Сілко та […]


Діти змайстрували для птахів нові будиночки

У Міжнародний день лісів у Городищенському лісництві пройшла акція зустрічі птахів. До неї долучилися учні 5-8 класів В’язівської школи, разом зі своїми класними керівниками.


Цієї ночі патрульні затримали чоловіка та жінку, які везли, ймовірно, крадені речі

Сьогодні вночі, патрулюючи на вулиці Михайла Грушевського у Черкасах, інспектори виявили трьох осіб, які вели велосипед з навантаженими мішками.


Завершилися півфінальні матчі Чемпіонату з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!»

20 березня відбувся напівфінал Відкритого Чемпіонату м. Сміла з волейболу 2021 року «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!» серед аматорських команд.


В Україні створять сайт зі шкільного харчування

В Україні буде створений інформаційний портал, який міститиме ключову інформацію про реформування системи шкільного харчування.