Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 10 березня


На Черкащині виявили нафтобазу, де зберігали паливо без дозвільних документів

Співробітники фіскальної служби спільно з працівниками податкової провели відпрацювання місць зберігання паливно-мастильних матеріалів на території Черкаської області.


На Дніпрі врятували чоловіка

Близько 17:30 диспетчер Центру управління в надзвичайних ситуаціях прийняла виклик про те, що на Дніпрі, між дамбою та першим причалом, на крижині за 50 метрів від берега лежить людина.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 10 березня


Черкащина потрапила до «помаранчевої» карантинної зони

Черкаська область потрапила до «помаранчевої» карантинної зони. Про це свідчать індикаторні показники МОЗ України для визначення регіонів зі значним поширенням COVID-19 на 10 березня


Смілянські податківці розпочали виїзди у громади та допомагають у питаннях щодо декларування

Триває робота по проведенню виїздів податківцями в територіальні громади для надання практичної допомоги з питань декларування доходів громадян.


На Черкащині розпочинають вакцинувати від COVID-19 публічних і громадських діячів

Черкаська ОДА розпочинає відкритий запис на «публічну вакцинацію». Адже в Україні дозволили щеплювати громадських діячів, лідерів думок, публічних осіб, якщо є залишок вакцини.


За добу коронавірус виявили ще у 7 смілян та зафіксували ще 1 летальний випадок

Станом на 10 березня за даними міського центру медичної статистики відділу охорони здоров’я на території міста зареєстрували 7 нових випадків COVID-19.


Фахівці Смілянського центру соціальних служб проведуть цікаві зустрічі на актуальні теми для родин

До кінця березня у Смілі фахівці міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть 6 цікавих тематичних зустрічей, які увійшли в курс заходів для родин, де були випадки домашнього насильства.


Прокуратура звернулася до суду щодо договору на ремонт манежу та благоустрою стадіону у Смілі

Прокуратура захистила інтереси держави в суді апеляційної інстанції в справі про визнання недійсними результатів відкритих торгів і договору на проведення капітального ремонту будівлі легкоатлетичного манежу