Через коротке замикання електромережі у Смілі загорівся гараж

На пульт зв’язку служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного гаража по вул. Старицького у Смілі.


Волонтерська акція «Допоможи воїну АТО»

В перший тиждень березня в школі №3-колегіумі стартувала волонтерська акція «Допоможи воїну АТО». Діти приносили засоби особистої гігієни


Патрульні виявили чоловіка, який перебував у розшуку

Перебуваючи у пішому патрулюванні, інспектори помітили як громадянин порушив правила дорожнього руху та перейшов проїзну частину поза пішохідним переходом.


Взаємодія служби у справах дітей та закладів освіти щодо соціального захисту дітей

12 березня під головуванням заступника міського голови Тетяни Карло відбулося засідання “круглого” столу за участю заступників директорів з виховної роботи та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти.


З початку року місцеві бюджети Черкащини отримали від ліцензування майже 5 мільйонів гривень

За повідомленням начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка, місцеві бюджети Черкаської області від ліцензування виробництва, торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами


Юні сміляни зустрілися із письменником та художницями з Черкас

Із Черкас у Смілу до юних читачів завітали письменник Іван Дубінін та художниці  Катерина Вербівська  і Олена  Нікіфорова.


На Черкащині офіційно презентували новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес

Від 1 березня в Черкасах почав роботу консультаційний стенд від національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес.


Чоловік під дією наркотиків вистрибнув з другого поверху будинку

11 березня у Дахнівці з балкона другого поверху випав чоловік. Патрульні поліцейські щойно отримали виклик, направилися за вказаною адресою.