Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 9 жовтня


Патрульні затримали озброєних чоловіка із наркотиками

Сьогодні патрулюючи Черкаси інспектори помітили двох осіб, які поводилися підозріло. Наблизившись, поліцейські розпочали спілкування.


Померли двоє жителів Смілянщини, у яких виявили коронавірус

Із початку карантину виявили 5349 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 9 жовтня


З понеділка студенти смілянського коледжу навчатимуться дистанційно

У зв’язку зі зростанням захворюваності на коронавірус у Смілі та з метою запобігання захворюванням, у Смілянському технологічному фаховому коледжі із 12 жовтня частину студентів переводять на дистанційне навчання.


Від екології природи до екології душі

Сьомий Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек цього року взяв свій старт на початку жовтня у Смілянському ліцеї «Лідер» під лозунгом: «Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека!».


Фахівці Держпродспоживслужби перевірили, чи відповідає нормам питна вода у Смілі

Актуальною проблемою залишається забезпечення населення якісною водою селітебних територій, адже підґрунтові води не завжди відповідають діючим стандартам і санітарним нормативним вимогам до питної води.


Керівнику департаменту Черкаської міськради оголосили підозру у службовій недбалості

Черкаська прокуратура проводить процесуальне керівництво розслідуванням у кримінальному провадженні відносно директора одного з Департаментів Черкаської міської ради.


Анонс газети «СМІЛА» від 7 жовтня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 7 жовтня. На сторінках: Вибори-2020: місто потребує повного перезавантаження. Позиції та погляди. Трудитися та бути корисним завжди: 95 років відзначив ветеран війни Борис Добровольський.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 9 жовтня