На Черкащині медики екстренки рятували постраждалих у смертельній ДТП

Аварія сталася близько 4-ї ранку у Христинівці, що на Черкащині. Повідомили, що водій легкового авто не впорався з керуванням, ударився об кам’яну обмостку парку


У Ротмістрівці невідомі спалили кафе-магазин

Пожежа сталася 2 жовтня близько 3:20 ночі в кафе-магазині по вулиці Михайлівська у селі Ротмістрівка Смілянського району.


Правоохоронці закликають пішоходів носити світловідбивачі

Поліцейські Черкащини нагадують, в темну пору доби, коли автомобіль рухається з увімкненим ближнім світлом фар, водій може помітити пішохода лише з відстані 25-30 метрів.


Осінні канікули можуть розпочатися на 10 днів раніше

Міністерство охорони здоров’я та Міністерство освіти розглядають можливість переносу осінніх канікул для школярів на більш ранній термін через організацію роботи виборчих дільниць у школах.


Поліцейські Черкащини склали заліки з вогневої підготовки

42 випускники закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання та поліцейські, які пройшли первинну професійну підготовку склали заліки з вогневої підготовки.


На ділянці автодороги Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань розширили проїзну частину

На автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці дороги, що веде через село Соколівочка Тальнівського району завершено роботи з фрезерування старого асфальтобетонного покриття


З 5 жовтня на Черкащині діятимуть переглянуті рівні епідемічної небезпеки

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 1 жовтня, ухвалили рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.


Смілянські ліцеїсти стали активними учасниками міжнародного проєкту «Climate Action Project»

Ліцеїсти включились в роботу з реалізації проєкту “CLIMATE CHANGE CHALLENGE”, який реалізовується за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».


В області провели вже 94 тисячі ПЛР-тестувань

Нині на Черкащині провели понад 94 тисячі тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції. Ще майже 19 тисяч тестувань методом ІФА.


Черкащанину, який намагався дати хабар, загрожує до 8 років тюрми

Затримано жителя Черкас під час передачі неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, одного із територіальних відділів поліції.