Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 26 жовтня


Вчителі англійської мови пройдуть перепідготовку

Міністерство освіти і науки та Британська Рада в Україні розпочинають новий курс професійного розвитку вчителів англійської мови, відповідно до Концепції «Нова українська школа».


За тиждень вірусні інфекціх підхопили понад 5 тисяч черкащан

Як інформують в обласному лабораторному центрі МОЗ України, за тиждень, з 17 до 23 жовтня захворіли на вірусні інфекції 5403 особи.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 26 жовтня


Для лікарень Черкащини закуповують кисневі концентратори

На стаціонарному лікуванні нині в області перебувають 347 осіб з підтвердженим коронавірусом. Це ті госпіталізовані пацієнти, в яких є ускладнення і які, імовірно, потребуватимуть кисневих концентраторів.


Стали відомі попередні результати голосування у Смілі

Стали відомі попередні результати виборів за даними паралельного підрахунку. Їх на своїй Facebook-сторінці оприлюднила кандидатка на посаду міського голови від партії «Голос» Євгенія Гладир.


Стало відомо, хто частіше отримує на Черкащині роботу: чоловіки чи жінки?

Протягом січня-вересня 2020 року послуги Черкаської обласної служби зайнятості отримали 73 538 осіб, зокрема 50% (36 741 особа) жінки та 50% (36 797 осіб) чоловіки.


Сміляни поступилися команді з Городища у заключному турі Першості Черкаської області з футболу

24 жовтня у Городищі відбувся ХІV тур Першості Черкаської області з футболу 2020 року серед аматорських команд у першій лізі.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 26 жовтня


У Смілянському відділі ПФУ працювала «гаряча лінія»

26 жовтня у Смілянськоку сервісному центрі працювала пряма “гаряча лінія”. На запитання відповідала заступниця начальника Смілянського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Алла Кірієнко.