Податківці пояснюють, як скасувати реєстрацію програмного реєстратора

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що скасування реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) здійснюється на підставі Заяви


Чоловіка, який обікрав будинок, затримали «на гарячому»

До поліцейського офіцера громади Руськополянської ОТГ надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідома особа проникла до його домоволодіння.


Збитковість підприємств Черкащини цьогоріч зросла у 5 разів

Фінансовий результат до оподаткування великих та середніх підприємств Черкаської області за січень–червень склав 1876,2 млн.грн збитку.


Наче на злітній смузі: на Черкащині патрульні зафіксували рекордне перевищення швидкості

Черкаські патрульні зафіксували рекордне перевищення швидкісного режиму на автошляху Київ — Одеса. Як повідомляють у патрульній поліції Черкаської області


Черкащан запрошують долучитися до Всеукраїнського конкурсу проєктних ініціатив

До Міжнародного дня волонтера Український координаційний центр з підвищення правової освіти запускає Всеукраїнський конкурс проєктних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії».


У МОН закликали школи перейти на дистанційне навчання

Тимчасово виконуючий обов’язки міністра освіти і науки закликав заклади освіти перейти у режим дистанційного навчання впродовж двох наступних тижнів.


Патрульні затримали чоловіка, який намагався обчистити банківські картки черкащанина

На спецлінію 102 заявник повідомив, що під час походу в магазин у нього зник гаманець в якому знаходилися грошові кошти, картки, документи та золоті прикраси.


У смілянській школі провели інавгурацію президента

9 жовтня у школі №15 відбулася інавгурація президента школи. Вибрати президента учнівського самоврядування у навчальному закладі було складно, бо усі чотири кандидатки заслуговували на цю посаду.