З понеділка у Смілі відкриють продаж квитків на 17 поїздів

Укрзалізниця позитивно оцінює рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 00:01 26 жовтня відновити рух з більшості закритих станцій.


Один загинув, двоє — у лікарні: поліцейські з’ясовують обставини ДТП на Черкащині

Слідчі розглядають кримінальне провадження за фактом ДТП, в якій загинув пасажир авто, ще двох, водія та пасажира, госпіталізували з місця аварії до лікарні.


Територіальній громаді Черкас повернули будинки для відпочинку вчителів на березі Дніпра

Черкаський районний суд у жовтні задовольнив позови Черкаської обласної прокуратури про повернення в користування Черкаської міської ради будинків для відпочинку


Протягом тижня у Смілі відключатимуть світло

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 26 до 30 жовтня у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях


Поліція Черкас встановлює обставини ДТП

Учора близько 13:25 години, до Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП з постраждалими.


З початку року автотранспортом в області скористалися понад 22 мільйони пасажирів

Щороку в останню неділю жовтня працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства України відзначають своє професійне свято – День автомобіліста і дорожника.


Президент підписав закон щодо відновлення видачі «пакунків малюка»

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»