Поважний ювілей ветерана (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 6 жовтня


На Черкащині викрили правоохоронця на вимаганні грошей

Служба безпеки України викрила на хабарі начальника одного із секторів Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Черкаській області та його спільника – експравоохоронця.


У Черкасах виявили чоловіка, який перебує у розшуку за викрадення людини

Нещодавно на вулиці Благовісній у Черкасах  очевидці помітили нетверезого чоловіка, який керував автомобілем BMW. Люди одразу повідомили про це поліцію.


Юні сміляни прикрасили дитячу бібліотеку оригінальними витворами

Осінь-пора року, яку в народі називають чарівною, замріяною, золотою. Вона надихає на творчу діяльність талановитих людей.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 6 жовтня


Водіям Черкащини нагадують про відповідальність за перевищення швидкості

Черкаські патрульні нагадують, відповідно до правил дорожнього руху безпечна швидкість руху в населених пунктах складає 50 км/год.


За позовом Смілянської прокуратури громаді повернуть ставок, вартістю понад 10 млн грн

Рішенням Господарського суду Черкаської області задоволено позов Кам’янського відділу Смілянської місцевої прокуратури та скасовано додаткову угоду до договору оренди землі


На Черкащині сапери вилучили три боєприпаси

У селі Свидівок Черкаського району сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучили гранату Ф-1 часів 2-ї світової війни.


На Смілянщині дітей возитиме новий шкільний автобус

Вчора сільський голова Володимир Ховайба прийняв у власність Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади новий спеціалізований шкільний автобус «ATAMAN».