“СмілаIncognita”: історія кохання (відео)


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #6 ВІД 14 ЛЮТОГО

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 14 лютого


Юні таланти Смілянщини підготували роботи для конкурсу «Знай і люби свій край»

У кінці лютого талановиті вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Смілянського району візьмуть участь у виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»


Смілянські рятувальники навчають дітей правилам безпеки

Під час  Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, 14 лютого співробітники Смілянського районного відділу Управління завітали до вихованців дошкільного навчального закладу №23 «Чіпполіно» м. Сміла.


Заступники директорів зібралися на семінар

На базі ліцею “Лідер” відбувся міський семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: “Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти – вимога сьогодення”.


Благодійна акція “Подаруй бібліотеці книгу!”

Щороку в усьому світі 14 лютого відзначають Міжнародний день дарування книг. Ця добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #5 ВІД 14 ЛЮТОГО

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 14 лютого


До 7 років позбавлення волі засудили черкасця, який збував амфетамін на території міста

За публічного обвинувачення Черкаської місцевої прокуратури Соснівський районний суд м. Черкаси визнав винним 24-річного жителя Черкас


На Черкащині вперше проведуть з’їзд кардіохірургів України

Уперше на Черкащині в травні відбудеться з’їзд кардіохірургів України. Про це повідомив під час робочого візиту директор Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова Василь Лазоришинець


Березнева погода пануватиме на Черкащині і наступного тижня

Зима лише на календарі, а температурний фон більше відповідає березневій кліматичній нормі. А все – через рідкісну  активність Атлантики. І в найближчий час, погода не змінить свій характер.