НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #6 ВІД 10 ЛЮТОГО

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 10 лютого


Вчимо англійську весело та сучасно!

Розвиток критичного мислення,  вміння працювати в команді, співпраця, використання комп’ютерних технологій – це навички 21 століття,  які допоможуть сучасному  підлітку бути компетентним в суспільстві.


Освітній процес повністю не відновлено (Відео)


Буксир “Яни Капу” та катери “Бердянськ” і “Нікополь” нарешті стануть на ремонт

Катер «Нікополь» і буксир «Яни Капу» вже на тижні будуть відправлені на завод. Другий катер, «Бердянськ», стане на ремонт дещо пізніше. Про це інформує офіційний сайт Міністерства оборони України.


Жителів Черкащини попереджають про сильний вітер та ожеледицю

Як інформують в обласному гідрометцентрі, вночі 11 лютого в Черкаській області та м. Черкаси утримаються пориви вітру 16-21 м/с; вночі та вранці на дорогах утримається ожеледиця (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ).


У прокуратурі Черкаської області представили першого заступника прокурора області

Сьогодні прокурор Черкаської області Олександр Воронін представив колективу свого першого заступника – Остапа Сидора, якого призначено на цю посаду наказом Генерального прокурора від 10 лютого 2020 року.


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #5 ВІД 10 ЛЮТОГО

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 10 лютого


ТОП – питання платників податків Черкащини щодо запровадження програмних РРО

Головне управління ДПС у Черкаській області продовжує роз’яснювальну роботу для платників податків щодо новацій у сфері застосування РРО.


За тиждень в області від грипу померла людина

В Черкаській області з 1 до 7 лютого на вірусні інфекції захворіли 10630 осіб. Показник захворюваності  на 71,8 % вище епідемічного порогу по області


Команди Сміли та Городища очолили турнірну таблицю чемпіонату волейболу 2020 року

8 лютого відбувся ІV тур Відкритого чемпіонату м. Сміла  з волейболу 2020 року «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!». У матчі між командами «Легіон» (м. Сміла) – ВК «Руська Поляна» (с. Руська Поляна Черкаського району) із рахунком 3:1 перемогли сміляни.