Відкритий чемпіонат з традиційного карате (Відео)


На засіданні координаційної ради обговорили питання попередження насилля у сім’ях

24 лютого під головуванням заступника міського голови Павла Кондратенка відбулося два робочих засідання: координаційної ради з питань молодіжної політики та комісії з питань попередження насильства


У Смілянському коледжі провели конкурс рекламної продукції

24 лютого в Смілянському коледжі харчових технологій відбувся конкурс рекламної продукції, розробленої студентами спеціальності «Маркетинг».


У Смілі сьогодні спалахнула масштабна пожежа (Відео)

24 лютого о 10:44 рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували масштабну пожежу, яка виникла у приватному домоволодінні на вулиці Одеська у Смілі.


На Смілянщині засудженим допомагають подолати шкідливі звички

Клієнти пробації Смілянського міськрайонного відділу філії Центру пробації в Черкаській області 20 лютого зустрілися із волонтером пробації Василем Литовченком.


Завершився Відкритий Чемпіонат міста з традиційного карате

Під девізом «О, Спорт! Ти — Мир!» 23 лютого у спортивній залі школи №7 відбувся Відкритий Чемпіонат м. Сміла з традиційного карате серед дітей та кадетів.


У Смілі відшукали зловмисника, який пограбував місцевого жителя

24-річний молодик посеред дня відкрито заволодів смартфоном жителя Сміли та втік. Потерпілий не розгубився та звернувся до поліції.


Завершився VІ тур відкритого чемпіонату м. Сміла з волейболу

22 лютого завершився VІ тур Відкритого чемпіонату м. Сміла  з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!». За перемогу змагаються 8 команд Черкащини.


На Вінничині під колесами загинула жителька Черкаської області

23 лютого у селі Михайліка Гайсинського району під колеса автомобіля потрапила 64-річна жителька Черкаської області. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні. Проводиться розслідування.


Смілянські медики госпіталізували понад 160 осіб

За тиждень у пологовому відділенні міської лікарні народився 1 хлопчик. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. Також за цей час смілянські медики отримали 316 викликів