Смілянські педагоги присвятили зустріч темі адиктивної поведінки дітей

Марафон майстер-класів в рамках місячника педагогічної майстерності у школі №7. На тренінг з елементами командної гри завітали педагоги цього навчального закладу.


Жителів Смілянщини попереджають про туман та ожеледицю

За інформацією метеостанції Сміла, завтра, 9 лютого, у нашому краї пануватиме мінлива хмарність. Без опадів.


Для молоді запустили безкоштовний курс лекцій про успішну кар’єру та працевлаштування

Як писати резюме і готуватися до співбесіди? Як планувати і розвивати кар’єру? Чому необхідно вивчати менеджмент та володіти мистецтвом презентації?


Ряди поліції Черкащини поповнили молоді співробітники

9 поліцейських склали Присягу на вірність Українському народові. Правоохоронці поїдуть до Київського центру «Академія поліції» (Київ) Національної академії внутрішніх справ для проходження первинної професійної підготовки.


У Смілянському коледжі відзначили переможців змагань

З 27 січня до 7 лютого в Смілянскому коледжі харчових технологій відбулася декада фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій.


Черкащанам нагадують, яким підприємцям продовжено дію нульової ставки ПДВ

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що Законом України від 05 грудня 2019 року №344-IX « продовжено дію пільги для підприємств


Перший заступник голови Черкаської ОДА завітав до смілянських родин, де виховують дітей-сиріт

Перший заступник очільника області В’ячеслав Швець разом із начальницею обласної Служби у справах дітей Оксаною Покатіловою відвідав у Смілі кілька родин


«Маршмеллоу» на уроках англійської мови

Головне завдання вчителя на сучасному уроці – залучення до творчої співпраці всіх учнів, спонукання до пошуку істини, розв’язання проблем з ними.