В Яблунівці вшанували визволителів (Відео)


Жителів Черкащини попереждають про ускладнення погодних умов

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища. 5 лютого по території Черкаської області та м. Черкаси очікуються налипання мокрого снігу


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #6 ВІД 4 ЛЮТОГО

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 4 лютого


Майже 140 нетверезих водіїв впіймали з початку року черкаські патрульні

Від початку поточного року черкаські патрульні склали 138 протоколів на водіїв транспортних засобів за керування у нетверезому стані. Про це інформують у патрульній поліції Черкаської області.


Порушнику не вдалося звільнитися від покарання

Як інформують у Смілянській місцевій прокуратурі, у 2016 році за вчинення кількох кримінальних порушень жителя Шполи засудили до позбавлення волі на строк 5 років.


НОВИНИ СМІЛИ ТА РЕГІОНУ НА FM-РАДІО «ТЯСМИН». ВИПУСК #5 ВІД 4 ЛЮТОГО

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 4 лютого


Стартувала програма “Доступні кредити 5-7-9%”

Стартувала програма «Доступні кредити 5-7-9%». Презентував її Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, інформує прес-служба Черкаської ОДА.


На сесії міської ради розглянули майже 70 питань

4 лютого під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулася 117 сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 22 депутати. На порядку денному було 67 питань, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


Смілянські студенти побували на Ярмарку можливостей для молоді

Між Смілянським промислово-економічним коледжем ЧДТУ та Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром склалися довірливі партнерські відносини.


Порушники правил рибальствау завдали шкоди на понад 130 тисяч гривень

У січні 2020 року державні інспектори Черкаського рибоохоронного патруля провели на Черкащині  проведено 141 рейд. За цей час  викрито 373 порушення природоохоронного законодавства, з яких 69 – грубі.