Черкащина не потрапила у першу десятку регіонів із найчистішим повітрям

В третьому екологічному рейтингу України Черкащина займає одинадцяте місце. Про це інформує Zmi.ck.ua з посиланням на Фокус.


На Черкащині успішно завершилися тактичні навчання

Окремий радіотехнічний батальйон приводили у бойову готовність на Черкащині. Про це йдеться на Facebook-сторінці Генерального штабу ЗСУ.


Платежі за спеціальне використання рибних та інших водних живих ресурсів

Головне управління ДПС у Черкаській області надає рекомендації щодо справляння плати за спеціальне використання рибних та інших водних живих ресурсів платникам податків, які її справляють.


Завтра без світла залишаться мешканці трьох сіл Смілянського району

Смілянський РЕМ проводить планові ремонтні роботи. Тож, у зв’язку із цим у Смілянському районі тимчасово не буде світла.


Смілянам нагадують про переваги створення ОСББ

Відповідно до ухвал господарського суду Черкаської області від 05.09.2019 та 17.09.2019 року по справі №925/600/14, розглянув клопотання керуючого санацією Каплі С.В. №240 від 30.08.2019 про припинення процедури санації


101 рік відзначив колишній машиніст шевченківського депо Василь Литвиненко

28 січня пенсіонеру локомотивного депо ім. Т. Шевченка, ветерану Другої світової війни, ветерану праці, колишньому машиністу паровоза і тепловоза Василю Панасовичу Литвиненку


У Смілі протягом тижня тимчасово не буде світла

Смілянський міський РЕМ проводить планові ремонтні роботи. Тож, у зв’язку із цим у Смілі протягом тижня, з 3 до 9 лютого, тимчасово не буде світла.