Смілянські школярі ознайомлюються з професіями та подорожують рідним краєм

Почався новий навчальний рік. Хлопчики і дівчатка 3-А класу школи №3-колегіуму не лише  знову помандрували Країною Знань, але й продовжили  подорожувати рідним краєм, знайомитися з професіями, збагачуватися позитивними емоціями.


Заяву на реєстрацію шлюбу можна подати через веб-портал

Міністерством юстиції України для зручності громадян та уникнення черг у відділах державної реєстрації актів цивільного стану запроваджено пілотний проект Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».


У Смілі відкрили два високотехнологічні медцентри (Відео)


У яких селах Смілянського району завтра не буде світла?

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 17 вересня тимчасово залишаться без електропостачання


Школярі дізналися більше про службу моряків

Цікава зустріч викликала бурю позитивних емоцій. На засідання «Євроклубу» у школу №7 завітав командний склад навчально-військового катера “Сміла”(м.Одеса).


Вулиця залишилась без дороги (Відео)


На яких вулицях міста 17 вересня не буде електроенергії?

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими ремонтними роботами 17 вересня: вул. Курчатова, пров. Кольцова, пров. Л.Українки, вул.Курченко.


Надання адміністративних послуг за 8 місяців Смілянською ОДПІ

Надання адміністративних послуг є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної фіскальної служби з платниками податків.