До Дня міста визначили «Міні-міс Сміла 2018» (Фото)

З нагоди Дня міста у Смілі започаткували новий конкурс талантів для зовсім юних красунь «Міні-міс Сміла». Участь у ньому взяли учасниці із дошкільних навчальних закладів.


Пісенні колективи області привітали смілян із Днем міста (Фото)

Привітати смілян із Днем міста прибуло чимало колективів. У міському парку дзвінкими голосами залунало обласне свято «Мистецькі скарби Черкащини».


Свято пирога у міському парку культури та відпочинку (Фото)

До Дня міста у нижній частині парку влаштували свято пирога. Вже традиційно для усіх бажаючих учні центру підготовки та перепідготовки запросили гостей парку пригоститися пирогами


До Дня міста гостей дивували місцеві майстрині та господині (Фоторепортаж)

У міському парку культури та відпочинку смілян та гостей міста чекала ціла святкова програма. Переконатися у тому, що сміляни творчі та вмілі, можна було побачивши виставки місцевих майстринь.


Міський голова Олексій Цибко вітає смілян (Відео)


У міському парку облаштували тематичні фотозони (Фоторепортаж)

Зробити цікаве і яскрафе фото на красивому фоні? Легко! У міському парку культури на відпочинку креативних та красивих місць для фотографування у День міста стало ще більше.


Ревіння моторів та гонки: у Смілі тривають змагання ІІ етапу Кубку України з мотокросу (Фото)

Святкові заход из нагоди Дня міста стартували із спортивних змагань у різних куточках Сміли. Любителів драйву, видовищ та швидкості зібрали у мікрорайоні радіоприладного заводу змагання з мотокросу.


Дорогі cміляни! Вітаю вас з 621-ю річницею міста Сміла!

День міста – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. Дякую всім мешканцям Сміли, які небайдужі до долі рідного міста. Особливо вдячний представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисливого служіння малій батьківщині – […]


З днем народження, рідне місто! Зі святом, сміляни!

У цей радісний день хочеться висловити вдячність усім, хто прославляє Смілу сьогодні, хто працює і живе на благо рідного міста, попереднім поколінням, які залишили нам багатий історичний спадок, невичерпну духовну скарбницю, з якої беремо сили й снагу.


Дорогі сміляни та шановні гості нашого міста!

Знову до нас на поріг завітав щедрий вересень, тож маємо гарну нагоду зібратися усією громадою, аби відзначити разом день народження нашого чарівного міста понад Тясмином.