Керівника КП вимагають повернути на посаду (Відео)


Виконавчий комітет звернувся до правоохоронних органів

19 вересня виконавчий комітет звернувся з листом до відділу поліції та відповідну копію направив до місцевої прокуратури. У листі зазначено, що з 1 лютого 2018 року надавачем послуг з теплопостачання в місті Сміла є комунальне підприємство «Смілакомунтеплоенерго». 


Ще один будинок у Смілі отримав дозвіл на відключення (Відео)


Смілянські екологи закликають мешканців міста не спалювати суху рослинність

Шкода від спалювання листя і сухої трави надзвичайно велика і небезпечна. На превеликий жаль, мешканці міста рідко надають цьому уваги.


Смілянські школярі навчилися виготовляти «голуба миру»

20 вересня відзначаючи Міжнародний день миру в дитячій бібліотеці дітей запросили на майстер-клас по виготовленню «голуба миру» – символу цього дня.


За перешкоджання у побаченні з дитиною – штраф та кримінальна відповідальність

Невиконання рішень суду та створення перешкод у побаченні з дитиною того з батьків, хто не проживає з нею, карається штрафом, накладенням тимчасового обмеження на керування автомобілем


Якої погоди чекати на Смілянщині 21 вересня?

За інформацією метеостанції Сміли, завдяки антициклону, який розмістився над Україною, сміляни вже майже тиждень насолоджуються дуже гарною, сухою погодою


Завтра у Смілі розпочнеться хлорування води

Комунальне підприємство «ВодГео» повідомляє, що з 8.30 год. 21 вересня до 17.00 год. 23 вересня 2018 року буде проводитись ХЛОРУВАННЯ мереж водопостачання міста.


Реалізація правопросвітницького проекту «Я маю право» у Смілі

19 вересня в рамках реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право” працівники Смілянського міського та районного відділів ДРАЦС провели зустріч з трудовим колективом НВК «Лідер».


Смілянські водопостачальники виявили незаконні підключення в мережу

Працівники КП “ВодГео” продовжують проводити перевірки та виявляти незаконні підключення до водопостачання. Так, за інформацією “ВодГео” сьогодні під час рейду було виявлено дві незаконні врізки до водовідведення.