Сміляни влаштували суботник у Долині озер (Фото)

У перший день осені небайдужі сміляни зібралися, щоб очистити водну окрасу нашого міста – Долину озер, що у нижній частині міського парку, від сміття.


Завтра у Смілі тимчасово не буде електроенергії

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи, тож третього вересня тимчасово світла не буде по вулиці Сунківська.


Смілян запрошують на міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спащини

З 1 до 30 вересня триватиме щорічний міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» — цей конкурс визнаний Книгою рекордів Гіннеса найбільшим фотоконкурсом у світі.


Якою буде погода на Смілянщині третього вересня?

За прогнозом синоптиків, в найближчі 2 дні Смілянщина продовжить знаходитись під впливом антициклону з північного-сходу, тому збережеться малохмарна, без опадів та із слабким вітром погода.


Увага! Профілактичні роботи!

Шановні земляки! Через проведення планово-профілактичних робіт третього вересня ( з 5.00 до 14.00) радіо “Тясмин” ви зможете чути з 14.00 години.


У вересні інвесторам запропонують взяти в користування на території Черкащини 41 ділянку

У перший місяць осені Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області запропонує інвесторам узяти в користування через аукціон 41 земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності


Більше сотні дорожніх об’єктів ремонтують на Черкащині

За словами заступника голови облдержадміністрації Костянтина Омаргалієва, поточний середній та дрібний ремонти доріг місцевого значення проводять на 104 об’єктах.


Які вулиці у Смілянському районі завтра будуть без електроенергії?

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 3 вересня тимчасово без електропостачання залишаться такі вулиці


Шановні підприємці!

Щиро вітаю вас з професійним святом та висловлюю слова вдячності  енергійним та ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти розвитку нашої держави.


Вітаємо з Днем підприємця!

Відділ торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів управління економічного розвитку вітає вас з нагоди професійного свята – Дня підприємця! Підприємництво є запорукою економічного зростання країни