Гімназійній родині – 110! (Відео)


Сміляни відзначили 110-річчя футболу (Фото)

110 років виповнилося смілянському футболу. Свято відбулося 22 вересня на стадіоні «Авангард» та зібрало близько 500 гостей. Захід розпочався урочистим парадом.


Сміляни успішно представили свої роботи на Міжнародному фестивалі педагогічних інновацій

20-21 вересня на базі Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбувся ювілейний Х Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій.


Якої погоди чекати на Смілянщині 25 вересня?

Погода у нас змінилась завдяки атлантичному циклону, який швидко рухається по північній траєкторії за межами країни ,який приніс дощі та похолодання.


У Смілянському центрі провели Олімпійський тиждень (Фото)

З метою популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів з 17 до 21 вересня провели Олімпійський тиждень.


На Черкащині передають попередження про заморозки

Метеорологи Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження про заморозки по м. Черкаси та Черкаській області. «Вночі 26 та 27 вересня очікуються заморозки на грунті  0-5º», йдеться у повідомленні.


За тиждень смілянські медики госпіталізували 152 особи

За даними відділу охорони здоровя, населення Сміли за останній тиждень поповнилося 6 новонародженими.


У Смілянському центрі зайнятості провели ярмарок вакансій

Днями у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій, в якому взяли участь близько 60 безробітних. На захід прибув представник  ТОВ «Фуджікура».


У Смілі подали перший проект в рамках реалізації Програми Громадського бюджету

З 20 вересня розпочато прийом проектів в рамках реалізації Програми Громадського бюджету Сміли на 2018-2019 роки. Вже поданий для розгляду перший проект


У Смілі поліцейські охорони затримали квартирного злодія (Фото)

У Смілі наряд реагування поліції охорони затримав злодія, який скоїв крадіжку та намагався втекти з місця події. Про це інформують в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.