Смілянським школярам нагадали про їхні права

До школи за знаннями , позитивними емоціями, знаючи свої права. Працівники відділів державної реєстрації цивільного стану продовжують інформування дітей та дорослих в рамках проекту «Я маю право!»


У Смілі пустять з молотка житлову недобудову

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Черкаській області через електронну торгову систему Prozorro.


LXXVII сесія роботу так і не завершила (Відео)


Чи мають батьки право на податкову знижку за навчання дитини, яка працює?

Запитання. Договір навчання укладено між навчальним закладом та дитиною, яка протягом звітного (податкового) року працювала. При цьому квитанції на оплату оформлено на ім’я одного з батьків. Чи має право на податкову знижку за навчання дитини один із батьків?


9 вересня на Черкащині очікується сильний дощ

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території області. «Вдень 9 вересня у Черкасах та області очікується сильний дощ, вітер 15-20 м/с», йдеться у повідомленні.


Смілянські школярі стали учасниками олімпійського тижня

З 3 до 7 вересня в школі №3-колегіумі пройшов Олімпійський тиждень. Він проходив під гаслом «Здорова дитина – здорова нація!». Тиждень розпочався для учнів з інформаційного досьє, яке підготували представники учнівського парламенту.


Урожай, вирощений на самовільно зайнятій території – державі

Смілянською місцевою прокуратурою виявлено факт самовільного зайняття земельних ділянок державної форми власності в межах Пастирської сільської ради Смілянського району площею майже 30 га, які невстановленими особами засіяні соняшником.