В державному навчальному закладі «Смілянський ЦППРК» були проведені перевірні роботи за підсумками І семестру 2016-2017 навчального року з професії «Кухар» третього розряду в групі №14, з професії «Кухар» третього-четвертого розряду в групі №20, з професії «Кухар» четвертого розряду в групі №15, У 16 де учні показали свої професійні навички з приготування рибних, м’ясних напівфабрикатів та приготування страв з овочів, риби, м’яса, птиці, субпродуктів та приготування соусів, перших страв.
Учні групи №22, які навчаються за професією «Кондитер» показали свої професійні навички з приготування напівфабрикатів для оздоблення кондитерських, борошняних виробів та приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього.
Учнівські роботи були гарно оформлені, відповідали вимогам стандартів.
Прес-центр Смілянського центру підготовки та
перепідготовки робітничих кадрів
Залишити відповідь