В управлінні ЖКГ Сміли новий керівник

Призначено нового керівника управління ЖКГ міста. Ним став Олег Миколайович Федоров, який свого часу вже очолював цей підрозділ. Свої обов’язки очільник житлово-комунального господарства почав виконувати з 10 серпня 2016 року.


Затримано підозрюваного, який намагався пограбувати банкомат у Смілі

Групою прокурорів Смілянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом пошкодження за допомогою вибухівки банкомату в м. Сміла,


Під час екскурсії ретро-потягом рятувальники провели розяснювальну роботу

6 та 7 серпня жителі Черкащини мали змогу безкоштовно прокатитися у 4 вагонах старовинного потягу Су251-86, який цими вихідними курсував за маршрутами, станція Т.Г. Шевченко станція Золотоноша, станція Т.Г. Шевченко станція Цвіткове.


Директор СКП “Комунальник” Сергій Ананко про роботу підприємства в літній період


У Смілянському районі проінвентаризували більше 85% земель несільськогосподарського призначення

Черкаські землевпорядники проінвентаризували 319,5 тис. га (61,8%) земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів. Найбільше таких робіт виконано в Смілянському (88,4%) районі.


Держспоживслужба звертає увагу громадян на профілактику гострих кишкових інфекцій

Літо – найбільш сприятлива пора для виникнення і розповсюдження кишкових інфекцій. Саме в цей час діють фактори, що сприяють зараженню: купання у відкритих водоймах, посилення спраги, поява в раціоні свіжих ягід, овочів, фруктів, масове спілкування населення, виїзд на відпочинок за межі постійного місця проживання, зазначає головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління […]


Вулиця Червоноармійська перейменована на вулицю Михайла Дорошенка

Михайло Дорошенко (р.н. невід.– 1628) – український військовий діяч, з 1618 р. – козацький полковник, реєстровий козацький гетьман (1622-1628 з перервами). Брав участь в Хотинській війні 1620-1621, у Хотинській битві 1622. У 1622 році обраний гетьманом замість Оліфера Голуба.


З 13 серпня на Черкащині розпочинається сезон полювання на пернату дичину

Згідно наказів користувачів мисливських угідь Черкаської області, сезон полювання на пернату дичину розпочнеться з 13 серпня та триватиме до 31 грудня поточного року включно. Днями полювання встановлено середу, суботу та неділю.