Триває набір дітей у дошкільні навчальні заклади міста

Незважаючи на особливості роботи дошкільних навчальних закладів під час літніх місяців – перехід на санаторний режим утримання та харчування, часткове призупинення навчально-виховного процесу або роботу чергових груп, у всіх дошкільних навчальних закладах міста продовжується набір дітей.


Смілянська ОДПІ повідомляє про нову форму звіту для неприбуткових організацій

Фахівці Смілянської ОДПІ повідомляють, що з 2 серпня – нова форма звіту для неприбуткових організацій. Мінфін затвердив нову форму Звіту про використання доходів (прибули) неприбуткової організації. Відповідний наказ від 17.06.2016 р. № 553 2 серпня 2016 року набув чинності з дня офіційної публікації.


Демобілізованим захисникам Батьківщини знайти роботу стане простіше

До льгот і гарантій, які надає держава своїм захисникам, додалися зміни до статті 14 Закону «Про зайнятість населення» щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення.


Управління статистики у Cмілянському районі про обсяги внутрішньої торгівлі в Смілі

Обсяг роздрібного товарообороту підприємств, які здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі (без урахування обороту фізичних осіб-підприємців), за січень-березень 2016 року становив 115942,5 тис.грн., що у порівняних цінах на 3,4% більше порівняно з відповідним періодом минулого року. Питома вага обсягу роздрібного


Новини Сміли у цифрах

За даними міського відділу охорони здоров’я, за тиждень з 8 до 14 серпня міська станція швидкої медичної допомоги одержала 320 викликів, госпіталізовано 131 хворого, травмованих – 11, у стані алкогольного сп’яніння – 1.


Шахраї вишукують своїх жертв за оголошеннями в Інтернеті

Останнім часом до поліції все частіше надходять повідомлення від громадян про заволодіння зловмисниками їхніми грошима шахрайським шляхом. Якщо раніше це робили, в основному, під приводом зняття порчі, ворожіння та зцілення, то сьогодні шахраї йдуть в ногу з новітніми технологіями, і у цьому їм стає у нагоді