До уваги неприбуткових підприємств, установ та організацій

На черговій зустрічі з платниками податків неприбуткових установ в.о. начальника Смілянська ОДПІ Вікторія Шевченко повідомила, що постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 року №440 затверджено новий порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до реєстру та виключення з Реєстру.


Відповідальність за спалювання сухої рослинності

Інспекція з благоустрою, екології та забудови міста попереджає про заборону спалювання залишків сухої рослинності (відповідно до ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», п. 12.3.10 «Правил благоустрою території м.Сміла», затверджених рішенням сесії Смілянської міської ради від 23.06.2011 р. №10-11/VI).


Майже сорок п’ять років на садибі у смілянина Степана Василишина живуть лелеки

Гніздо для них господар змайстрував, коли оселився у цьому мальовничому куточку Загреблі. – У 1968 році тут я оселився. За моєю садибою був сарай під соломою, і там жили лелеки, – розповідає Степан Мефодійович. – Якось дід Нечитайло захотів перекрити сарай, а я кажу: «Коли полетять лелеки, тоді й перекриємо». Тим часом побудував поряд гніздо, […]


Провулок Червоних партизан перейменовано на провулок Клавдії Шульженко

Клавдія Іванівна Шульженко (1906-1984) – українська радянська співачка, акторка театру та кіно, народна артистка СРСР. Народилась у с.Гущівка, тепер Черкаська область.


Рада старійшин визначила пріоритети в роботі

У малій залі Будинку рад відбулася нарада ради старійшин. Її учасники наголосили на тому, що треба більш ефективно співпрацювати із владою і разом втілювати в життя ухвалені радою рішення. Хвилює ж старійшин ремонт доріг на окремих вулицях міста, як бути із сміттєвими баками, які розташовані практично на дорозі неподалік школи №5, стихійна торгівля на привокзальній […]


Анонс газети “СМІЛА” від 10 серпня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 10 серпня. Читайте у випуску: –  Розпочато капітальний ремонт фасаду міського будинку культури.