Заступник начальника управління ЖКГ Віктор Волошин про ремонт доріг у Смілі


Ще шість доріг Сміли невдовзі будуть відремонтовані

Ремонт доріг у Смілі розпочався навесні. На сьогодні завершено ремонтні роботи за попередніми трьома розподілами на 14 вулицях, а саме: Соборній (Свердлова), Перемоги, Севастопольській, Сріблянській (Орджонікідзе), Ротондівській (Косіора), Сунківській (Литвинова), Незалежності (Леніна), Глібова, Мазура (шляхопровід), Одеській, Першодрукаря І.Федорова (Федорова), Б.Хмельницького, В’ячеслава Чорновола (Дзержинського) та Михайла Дорошенка (Червоноармійська).


Огляд погодних умов першої декади серпня на Смілянщині та прогноз погоди

За кліматом, в нашому краї перша половина серпня – жарке літо, друга – близька до передосіння, коли погода вже нестійка, але в цілому, ще досить тепла. Погоду місяця формують переважно західні антициклони, тому, тихо, сухо і сонячно. Але, іноді, атмосферні фронти циклонів зумовлюють інтенсивні зливи, шквали і град, поідомляють у метеостанції Сміли.


Підсумки проведеної інвентаризація об’єктів оподаткування м. Сміла

Смілянська ОДПІ повідомляє, що відповідно Розпорядження № 194-р від 14.12.2015 Смілянської міської ради Черкаської області «Про створення робочої групи по проведенню інвентаризації об’єктів оподаткування, які розташовані на території м. Сміла» відповідно до п.1 ч.4 ст.42 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні»


Задля уникнення рейдерських захоплень підприємств

З метою уникнення рейдерських захоплень підприємств сільгоспвиробників та уникнення незаконної державної реєстрації державними реєстраторами змін до відомостей про юридичну особу, (зміна керівника, засновників, адреси, установчих документів), просимо керівників та/або засновників сільгоспвиробничих підприємств оновити інформацію щодо своїх контактних телефонів, які містяться в Єдиному державному реєстрі.


У Смілі 13 серпня відбудеться суботник

До святкування Дня незалежності України, відділ культури та комунальні служби міста організовують суботник по прибиранню парку в районі РПЗ по вулиці Рєпіна-Мазура.


Прийом громадян секретарем міської ради Віктором Федоренком 10 серпня 2016р.