Засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради 05.08.2016 р. (відео)


На Черкащині підбито підсумки місячника добровільної здачі зброї

З 1 по 31 липня поточного року на Черкащині проходив всеукраїнський місячник добровільної здачі та реєстрації мисливської, гладкоствольної, нарізної, газової, холодної зброї та боєприпасів, які перебували у незаконному володінні громадян, до правоохоронних органів.


Вулиця Федорова перейменована на вулицю першодрукаря Івана Федорова (провулок Федорова – на провулок першодрукаря Івана Федорова)

Іван Федоров (1510– 1530, Велике князівство Литовське – 1583, Львів) — діяч східнослов’янської культури, один із перших східнослов’янських друкарів, а також гравер, інженер, ливарник.


У Смілі сформована команда по впровадженню гри “Країна гідності”

Соціальні права людини? Які механізми реалізації соціальних прав? Соціальна політика країни, та нашого міста? – Це не просто питання, це питання про які піклується кожен свідомий громадянин Європейської держави. Саме такі питання спеціалісти Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді задавали молодим людям, які відізвались взяти участь у конкурсі міні-грантів з метою […]


СБУ знищила 4 гектари марихуани на Черкащині

22 тисячі кущів марихуани, що росли на плантації площею у чотири гектари поблизу села Суботів Чигиринського району Черкащини, знищили співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією. За попередніми підрахунками вартість такої кількості наркотиків на «чорному ринку» становить понад 10 мільйонів гривень.


Вчасна оплата праці

Завдяки зусиллям виконавчого комітету, упродовж червня –липня 2016 року було вчасно профінансовано та в повному обсязі виплачено кошти на оплату щорічних відпусток та матеріальну допомогу на оздоровлення освітянам міста, повідомляє управління освіти, молоді та спорту. Джерело: сайт Смілянської міської ради


Податківці про нові порядки реєстрації РРО і КОРО

Смілянська ОДПІ звертає увагу, що у виданні “Офіційний вісник України” № 56 від 26.07.2016 р опублікований наказ Мінфіну “Про затвердження порядків відносно реєстрації реєстраторів розрахункових операцій і книг обліку розрахункових операцій” від 14.06.2016 р. № 547. Наказом затверджено: