Вийшов 1000-й номер газети «Сміла»

Газета „Сміла” – регіональне видання у промисловому місті і залізничному вузлі над Тясмином – виходить з травня 1997 року. Це чи не наймолодше видання в Смілі. Та учора передплатники отримали 1000-й номер своєї улюбленої газети. Видання має своє обличчя, свою аудиторію і заслужений авторитет. А ще вона має те, чого нема і в більшості титулованих […]


У Смілі ремонтують дороги (Відео)

Перший весняний ремонт доріг виконує підрядник “ЗЕТ компані Сміла”, який наразі працює за власний кошт, відновлюючи покриття доріг міста.


У Смілі відновлюють один з найпроблемніших колекторів

Тривають ремонтні роботи по реконструкції колектора. На сьогодні одна з ниток колетора замінена по вулиці Мазура і зараз роботи почались на вулиці В.Симоненка.


Найбільшим боржником у Смілі з виплати зарплат є ДП «Приладобудівний завод «Райдуга»

На підприємствах, що призупинили свою діяльність (Смілянська філія ТОВ «Еліт»), станом на 01.04.2016, сума заборгованості із виплати заробітної плати склала 3502,00 тис.грн.


У Смілі почали садити молоді дерева

У Смілі активно відучора почали садити молоді дерева працівники «Комунальника». 85 саджанців рідкісних для Сміли червонолистих дубів вже висадили у мікрорайоні РПЗ від автошколи до бензозаправки. Семирічні деревця посадили та підв’язали до кілочків, щоб краще росли. Доглядатимуть за новою алеєю працівники «Комунальника». Окрім них до доброї справи долучились і


Секретар Смілянської міської ради вітає працівників державтоінспекції

Шановні працівники державної автоінспекції! Щиро вітаю вас із професійним святом!


Співпраця буде корисною

По приїзду з Польщі одна із учасниць смілянської делегації, депутат міської ради Наталія Терехова поділилася своїми враженнями. – Наталіє Михайлівно, яка мета і програма цієї поїздки? – Програма нашого перебування в Польщі була розрахована на шість днів.


Депутат обласної ради Олексій Давиденко: «Нам всім треба об’єднатися, бо рушійна сила – це ті, хто створює робочі місця, хто платить податки»

– Олексію Григоровичу, ви депутат обласної ради, голова тимчасової комісії з розслідування фальсифікації виборів. На останній сесії звітували про хід цього розслідування… – Це розслідування не вигідне тим, хто фальсифікував вибори, тому воно затягується, але я переконаний, що ми доведемо його до кінця і назвемо тих, хто причетний до фальсифікації.


У Смілі вулиця Дзержинського перейменована на вулицю В’ячеслава Чорновола (пров. Дзержинського на пров. В’ячеслава Чорновола)

В’ячеслав Максимович Чорновіл (1937-1999, уродженець с. Єрки Черкаської області) – український політик, публіцист, літературний критик, діяч руху опору проти зросійщення та національної дискримінації українського народу, політичний в’язень СРСР.


Про забезпечення нирочників Черкащини гемодіалізом

Цього року на процедуру гемодіалізу в обласному бюджеті передбачено 74 млн грн. Із них 18,9 млн – на лікування пацієнтів «Фрезеніусу». Це значно більше коштів, ніж торік.