Пам’яті Миколи Сніжка, відомого журналіста родом зі Сміли

2 квітня 2016 року на вісімдесятому році життя помер ветеран української журналістики Микола Семенович Сніжко, дитинство якого було обпалене Другою Світовою війною.


У Смілі немає центра первинної медико-санітарної допомоги

Із 2014 року в області функціонує 13 центрів первинної медико-санітарної допомоги, в яких нараховується 120 амбулаторій


Міський парк культури та відпочинку почистили від омели

Сьогодні у міському парку культури та відпочинку проводились роботи по обрізанню гілок. Помітивши це виникло питання, невже виконавці кронувальних робіт добралися і до дерев міського осередку відпочинку? Адже результати цьогорічного кронування у Смілі не всі сприйняли позитивно. Як пояснили нашому кореспонденту працівники парку


У Смілі слухали легендарного американського джазмена Девіда Фрізена

Cміляни мали нагоду вживу оцінити творчість всесвітньо відомого, легендарного американського джазмена Девіда Фрізена. Його мати і бабуся, родом із Сміли. Девід планово завітав до Сміли в ході поїздки на джазовий фестиваль у Черкасах. Музикант народився 06.05.1942 р. в м. Такома, шт. Вашингтон. Контрабасист. В юності грав на фортепіано і гітарі, на контрабас перейшов під час […]


За фактами вибухів в Черкасах та Смілі відкрито ряд кримінальних проваджень

Провадження відкриті за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліцією додатково встановлюються обставини даних подій. З місць вчинення правопорушення вилучено речові докази, які направлені на проведення експертизи. Постраждалих осіб немає. За даними фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 4


«Кращих програмістів готують у нас»

Щороку, навесні, в технікумі проходить декада комісії інформатики та комп’ютерних технологій – в цьому році вона триває з 28 березня по 8 квітня. В цей час для студентів проводяться різноманітні профорієнтаційні заходи, конкурси фахової майстерності, конференції та семінари з новітніх інформаційних технологій.


Визначено 349 кращих есе Всеукраїнського конкурсу “Я – європеєць”

Журі ІІІ Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» визначило 349 кращих робіт. Серед 349 найкращих і учениця ІІ-Б курсу Смілянського природничо-математичного ліцею Софія Король. Слід сказати, що журі конкурсу зазначило, що автори робіт змогли широко висвітлити запропоновану тему, неординарно та креативно підішли до написання есе, за що отримали високі бали членів журі.


Молодь міста збиратиме кошти дітям на лікування

З 4 квітня стартує щорічна благодійна акція “Від серця до серця”. Триватиме вона до 24 квітня. Протягом трьох тижнів смілянський молодіжний актив та усі бажаючі збиратимуть по місту внески на купівлю реанімаційного обладнання для лікування дітей.


Майбутнє лісу в твоїх руках

1 квітня перший заступник голови Смілянської РДА Олександр Корсун та працівники структурних підрозділів райдерждміністрації взяли участь у акції “Майбутнє лісу в твоїх руках”, яка вже стала щорічною традицією. Акція проводиться за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України.


Смілянські активісти влаштували суботники по місту

Протягом вихідних 2-го та 3-го квітня сміляни вийшли на суботник. Організаторами стали небайдужі жителі міста та активісти цивільного корпусу “Азов”.