З 4 квітня реєстрацію місця проживання здійснюватимуть виконавчі органи місцевих громад

У зв’язку з набранням чинності окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» (http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/888-19) в Україні змінюється система реєстрації місця проживання. Відповідно до закону органом реєстрації визначено виконавчий орган сільської, селищної або міської


Шановні керівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування!

Смілянська ОДПІ повідомляє, до початку роботи електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, суб’єкти декларування зобов’язані подавати декларації відповідно до ст. 12 Закону України від 07 квітня 2011 року № 3206-VII «Про засади запобігання і протидії корупції».


Визначено переможців конкурсу юних поетів «Тарасовими шляхами»

Доброю традицією стало проведення щороку у березні міського конкурсу юних поетів «Тарасовими шляхами», метою якого є виявлення та розкриття літературних здібностей та обдарувань підростаючого покоління, підтримка творчо обдарованої молоді


Село на Смілянщині отримає 261 тисяч допомоги на ФАП

Вчора у селі Носачів Смілянського району відбулося підписання угоди про надання грантових коштів на фінансування робіт по благоустрою ФАПу. Це спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду». Угода підписана між грантодавцями та представником сільської громади – головою місцевої громадської організації «Затишок» Варварою Осаулою.


Команда дівчат Смілянського коледжу харчових технологій стала призером обласних змагань з волейболу

02-03 квітня 2016 року відбулися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат за програмою XVI Спартакіади Черкаської області серед навчальних закладів типу: коледжі, технікуми (Черкаська територіальна група). Змагання проходили в спортивному залі Черкаського політехнічного технікуму за участі 7-ми дівочих та 5-ти юнацьких команд (близько 156 учасників).