Звіт заступника начальника відділу з превентивної діяльності Смілянського відділу поліції (відео)

На черговій сесії міської ради, що відбулася 28 квітня, депутати заслухали звіт заступника начальника відділу з превентивної діяльності Смілянського відділу поліції Володимира Міщенка.


У Смілянському районі проводяться весняно-польові роботи

Під урожай 2016 року у Смілянському районі посіяно 9570 га озимої пшениці, 23 га озимого жита, 529 га озимого ячменю та 3090 га озимого ріпаку. Озимі культури посіяні високоякісним протруєним насінням. Господарствами району проводилися сортозаміна та сортооновлення. Для посіву озимини підприємства внесли понад 3,5 тис. тонн мінеральних та 60,0 тис.


Понад 3 мільйони військового збору сплатили на Смілянщині

Смілянська ОДПІ звертає Вашу увагу, що доходи, отримані протягом календарного року фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність, оподатковуються військовим збором. Отже, за січень-березень 2016 року надходження від сплати військового збору склало


У Смілянському районі проводиться ремонт доріг

27 квітня під час наради з сільськими головами та керівниками структурних підрозділів адміністрації, яку провів голова райдержадміністрації Андрій Колесник, акцентувалась увага сільських голів на питанні ремонту доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності.


На Смілянщині проведено щорічну акцію «Зробимо Україну чистою разом!»

В Смілянському районі акція під назвою «Зробимо Україну чистою разом!» не оминула небайдужих мешканців сіл. Бажання зробити свою домівку чистою та зразковою виникло не тільки у мешканців району, а й сільських голів, депутатів, приватних підприємців та молоді.  23 квітня 2016 року, більше трьохсот учасників акції взяли участь у проведенні


У Ротмістрівці відбулися загальні збори громадян

27 квітня в с.Ротмістрівка відбулися загальні збори громадян щодо будівництва на території села дільниці сушіння і зберігання зерна та виробництва комбікормів. На збори був запрошений та взяв участь у них голова районної ради Грошев В.В. Жителі села виступили з проханням не надавати


Смілянські бібліотекарі спекли бійцям АТО паски

Напередодні Великодніх свят працівники Смілянської міської централізованої бібліотечної системи долучилися до випікання пасок для воїнів АТО.


Смілянський депутат назвав, які дороги міста відремонтують в першу чергу

Під час засідання комісії з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності розглядалася низка питань, зокрема, що стосуються ремонту доріг.


Синоптики: у Смілу повертається тепло

Після проходження циклону на Смілянщині, як по всій території Черкащини, спостерігалось зниження температурного фону. Прохолодніше було у західних і центральних районах, де середня добова температура повітря становила 8-9°, що нижче кліматичної норми на 2-3°, повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. Прогноз на 29-30 квітня. Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі […]


У Смілі визначили авторів кращих малюнків про Чорнобиль

Міська виставка-конкурс дитячої та юнацької творчості “Біль та подвиг Чорнобилю” проводилась за сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту серед учнів загальноосвітніх на вихованців позашкільних навчальних закладів міста віком від 10 до 16 років.